You are currently viewing Költöztetés árak Székesfehérváron
Költöztetés árak

Költöztetés árak Székesfehérváron

 • Post author:
 • Post category:Cikk
Költöztetés árak

Egy új ház, esetleg egy lakás vásárlása, vagy új albérletbe való költözés bizony sok fejtöréssel, és költséggel jár, ezt mi is nagyon jól tudjuk. Ilyen esetekben van ránk szükség, legyen szó költöztetésről, esetleg bútor összeszerelésről, mi segítünk levenni a terhet a válladról! 

Sokan próbálják a költöztetést letudni a lehető legolcsóbb megoldással, így megkérnek pár ismerőst, hogy segítsenek, esetleg családon belül próbálják megoldani.

Most elmondjuk, hogy miért nem feltétlenül ajánlott ez a módszer. 

Biztos el tudsz költöztetni egy komplett lakás berendezést, sérülésmentesen?

Lehet első elgondolásra nem fog nagy feladatnak tűnni, de ahogy az életben ez lenni szokott, gondolatban a dolgok lebonyolítása mindig sokkal egyszerűbb, mint megvalósítani azokat. 

Több kérdést is fel kell vetned magadban, ha saját magad szeretnéd a költöztetésed lebonyolítani:

 • Van olyan ismerősöm, aki rendelkezik erre a feladatra megfelelő gépjárművel?
 • Van olyan ismerősöm, akinek megfelelő a fizikuma, akár 50-100 kg-os bútorok cipelésére? (Ráadásul kettőre is szükséged lesz, ha csak nem vagy sportos alkat!) 
 • Vajon sikerülni fog sérülésmentesen leszállítani a bútorokat? 
 • Vajon fizessek-e valamit az ismerősöknek a segítségért cserébe, vagy adjak valami jelképes dolgot? 

Ezeken kívül is még rengeteg kérdés felmerülhet, fentebb csak párat soroltunk fel. 

 

Mennyibe kerülhet saját magamat költöztetni?

Na most jöjjön a matek, vajon tényleg jobban jövök ki anyagilag, ha saját magam intézem a költöztetést? 

A következő költségek merülhetnek fel, ha te intézed a költöztetést:

 • Ha két ismerőst megkérsz, hogy segítsen, és szeretnéd viszonozni valamivel a fáradozásukat, akkor legalább 2000-2000 forintot, vagy ezzel hasonló értékű tárggyal illik minimum jutalmazni, így az eddigi költséged már 4.000.-Ft.
 • A szállításra alkalmas jármű sajnos nem megy ingyen, csak úgy szívességből, így az üzemanyag költséget mindenképpen fizetned kell, ami a jármű típusától, és a távolságtól függ, ami akár lehet 3.000-10.000.-Ft is, de most az egyszerűség kedvéért számoljunk csak 3.000.-Ft-al, így az eddigi költséged már 7.000.-Ft. 
 • Ha költöztető járművet bérelned kell, akkor a költségek nagyon hamar képesek megugrani, mivel egy autó bérlése lehet akár 14.000-20.000.-Ft is, így már 21.000-27.000.-Ft-nál jársz. 

És akkor a fenti költségeket leszámítva, még ott van rengeteg nyűg, baj, probléma:

 • A bútorokat be kell csomagolni.
 • A szállítás alatt figyelni, hogy egyetlen bútornak se essen baja, mert akkor már tovább nőnek a költségek.
 • Mivel nem vagytok tapasztalt költöztetők, így sokkal több időt vesz igénybe a feladat elvégzése, mint egy profinak, aki évek óta ezzel foglalkozik.
 • Sokszor előfordul az a probléma, hogy egy bútor nem fér be/el valahol, és ha tapasztalatlan emberek próbálják orvosolni a problémát, akkor hamar tragédia lehet a vége, akár teljesen tönkre is tehetitek a bútort.

Mennyibe kerülne a költöztetés Székesfehérváron, ha profikat bíznál meg?

Ha Székesfehérváron belül történik a költöztetés, akkor útdíjat nem számolunk fel, így  egy autóra, illetve csak sofőrre volna szükséged, akkor az óra díjunk 10.000.-Ft/óra.
Rakodó munkás esetében egyedi ajánlatot készítünk a bútorok mennyiségétől, az emeletek számától a körülmények függvényétől, a parkolás könnyelműségétől függően.

Annyira nem is drága, igaz? 

Ráadásul nem is kell foglalkoznod semmivel! Mi csak jövünk, megyünk, hamar elköltöztetünk, természetesen sérülésmentesen. Neked csak hátra kell dőlnöd, és mi elvégezzük a piszkos munkát, megóvunk a stressztől!

Amíg te, és az ismerőseid mondjuk 5-6 óra alatt végeznétek a költöztetéssel, addig mi lehet akár 3 óra alatt elvégezzük ugyan azt a feladatot, így időt és energiát spórolva neked, ráadásul nem is kell sokkal többet fizetned, mintha csak az ismerőseidet kérted volna meg, nagyjából 4.000-8.000.-Ft-al kell többet fizetned a profi munkáért! 

Na ugye, hogy megéri? 

Áraink megtekintéséhez kattints ide