Költöztetés Hollandia

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Hollandiából, vagy éppen Hollandiába költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/534-5855

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Hollandiából Magyarországra

Költöztetés Hollandia

Költöztetés Magyarországról Hollandiába

Költöztetés Hollandiából

Fuvarozás Hollandiából Magyarországra

Fuvarozás Hollandia

Fuvarozás Magyarországról Hollandiából

Fuvarozás Hollandiából

Áruszállítás Hollandiából Magyarországra

Áruszállítás Hollandia

Áruszállítás Magyarországról Hollandiába

Áruszállítás Hollandiából

Költöztetés Hollandia

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Hollandia

Lehet az Amszterdam, Hága, vagy akár Rotterdam, cégünk egész Hollandia területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Hollandiáról

Hollandia nagyrészt az északi szélesség 50° és 53° között, valamint a keleti hosszúság 3° és 7° között terül el.

Az ország egy sík területből áll, amelyet a Rajna és a Maas folyók öntöznek, és amelyet alacsony területek vesznek körül, például a Holland-vidék. Hollandia legmagasabb pontja mindössze 322 méter magasan található a tengerszint felett és a Vaalserberg-hegység része. A keleti részeken található a Dél-Holland tartomány, amelyet az Isel folyó is átszel, és itt található a Rhine folyó forrása is.

Hollandiából a víz három különböző tengerbe folyik: a Északi-tengerbe, a Balti-tengerbe és a Észak-északi-tengerbe. Hollandia is rendelkezik néhány kisebb tengeri területtel, mint például a Karib-tengeren fekvő Holland Antillák. Az ország egyébként híres a mesterségesen kialakított vízi utakról és csatornákról, amelyek hozzájárulnak a kereskedelem és a közlekedés hatékonyságához.

Hollandia fejlett, magas jövedelmű ország, gazdasága erősen exportorientált, és a szolgáltatásokra, a gyártásra és az innovációra épül. Az ország fenntartja a jóléti államot és az európai szociális modellt. Hollandia az Európai Unió tagja, és részt vesz az európai egységes piacon, bár saját valutája, az euró helyett az eurót használja. Az egy főre jutó GDP-je az uniós átlag felett van, és az OECD tagja. A holland monetáris politikát a Holland Nemzeti Bank irányítja, amely függetlenségét törvény garantálja. Az ENSZ emberi fejlettségi rangsorában Hollandia a legmagasabbak között szerepel, és a gazdaságot sokszor “Európa egyik legvirágzóbb gazdaságaként” emlegetik.

2023-ban Hollandia legnagyobb vállalatai közé tartoznak az ASML (szemikondaktorgyártó), a Royal Dutch Shell (olaj- és gázkitermelés), a Philips (elektronika), a Unilever (élelmiszerek és háztartási termékek), a Heineken (sör), a ING Group (pénzügyi szolgáltatások), és a KLM Royal Dutch Airlines (légitársaság). Hollandia továbbá híres a mezőgazdasági termékeiről, például a virágokról (főleg tulipánokról), a sajtokról, és a hagyományos holland malomról.