Költöztetés Németországból Magyarországra

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Németországból, vagy éppen németországba költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/534-5855

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Németországból Magyarországra

Költöztetés Németország

Költöztetés Magyarországról Németországba

Költöztetés Németországból

Fuvarozás Németországból Magyarországra

Fuvarozás Németország

Fuvarozás Magyarországról Németországba

Fuvarozás Németországból

Áruszállítás Németországból Magyarországra

Áruszállítás Németország

Áruszállítás Magyarországról Németországba

Áruszállítás Németországból

Költöztetés Németország

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Németországba

Lehet az München, Frankfurt, vagy akár Berlin, cégünk egész Németország területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Németországról

Németország Európa hetedik legnagyobb országa; északon Dániával, keleten Lengyelországgal és a Cseh Köztársasággal, délkeleten Ausztriával, dél-délnyugaton pedig Svájccal határos. Nyugaton Franciaország, Luxemburg és Belgium, északnyugaton pedig Hollandia található. Németországot az Északi-tenger, észak-északkeleten pedig a Balti-tenger is határolja. Németország területe 357 022 km2 (137 847 négyzetmérföld), amely 348 672 km2 (134 623 négyzetmérföld) szárazföldből és 8 350 km2 (3 224 négyzetmérföld) vízből áll.

Németország szociális piacgazdasággal rendelkezik, magasan képzett munkaerővel, alacsony korrupcióval és magas innovációs szinttel. A világ harmadik legnagyobb exportőre és harmadik legnagyobb importőre, és Európa legnagyobb gazdasága, amely a világ negyedik legnagyobb gazdasága a nominális GDP alapján, és az ötödik legnagyobb a vásárlóerő-paritáson számítva. Vásárlóerő-paritáson mért egy főre jutó GDP-je az EU27 átlagának 121%-a (100%). A szolgáltatási szektor a teljes GDP mintegy 69%-át, az ipar 31%-át, a mezőgazdaság pedig 1%-át adja 2017-ben. Az Eurostat által közzétett munkanélküliségi ráta 2020 januárjától 3,2%, ami a negyedik legalacsonyabb az EU-ban.

Németország része az európai egységes piacnak, amely több mint 450 millió fogyasztót képvisel. A Nemzetközi Valutaalap szerint 2017-ben az ország az euróövezet gazdaságának 28%-át adta. Németország 2002-ben vezette be a közös európai valutát, az eurót. Monetáris politikáját a frankfurti székhelyű Európai Központi Bank határozza meg.

A modern autó hazájaként a németországi autóipart a világ egyik legversenyképesebb és leginnovatívabbjának tartják, és a termelés alapján a negyedik legnagyobb. Németország 10 legnagyobb exportcikke a járművek, gépek, vegyi áruk, elektronikai termékek, elektromos berendezések, gyógyszerek, közlekedési eszközök, fém alapanyagok, élelmiszerek, valamint gumi és műanyag.

A 2011-es népszámlálás szerint 80,2 milliós lakosságával, amely 2019-től 83,1 millióra nő, Németország az Európai Unió legnépesebb országa, Oroszország után Európa második legnépesebb országa, és a világ tizenkilencedik legnépesebb országa. Népsűrűsége 227 lakos/négyzetkilométer (588 lakos/négyzetmérföld). Németországban a születéskor várható élettartam 80,19 év (férfiaknál 77,93 év, nőknél 82,58 év). Az egy nőre jutó 1,41 gyermekes termékenységi ráta (2011-es becslések szerint) a 2,1-es helyettesítési ráta alatt van, és az egyik legalacsonyabb termékenységi ráta a világon. Az 1970-es évek óta Németországban a halálozási ráta meghaladja a születési rátát. A 2010-es évek eleje óta azonban Németországban megnövekedett születési és migrációs arányszámok tapasztalhatók. Németországban él a világ harmadik legidősebb népessége, az átlagéletkor 47,4 év.