Költöztetés Csehországból Magyarországra

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Csehországból, vagy éppen Csehországba költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/534-5855

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Csehországból Magyarországra

Költöztetés Csehország

Költöztetés Magyarországról Csehországba

Költöztetés Csehországból

Fuvarozás Csehországból Magyarországra

Fuvarozás Csehország

Fuvarozás Magyarországról Csehországba

Fuvarozás Csehországból

Áruszállítás Csehországból Magyarországra

Áruszállítás Csehország

Áruszállítás Magyarországról Csehországba

Áruszállítás Csehországból

Költöztetés Csehország

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Csehország

Lehet az Prága, Brno, vagy akár Ostrava, cégünk egész Csehország területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Csehországról

A Cseh Köztársaság nagyrészt az északi szélesség 48° és 51°, valamint a keleti hosszúság 12° és 19° között fekszik.

Csehország nyugatra egy medencéből áll, amelyet az Elba (csehül: Labe) és a Moldva folyók öntöznek, és amelyet többnyire alacsony hegyek vesznek körül, mint például a Szudéták Krkonoše-hegysége. Itt található az ország legmagasabb pontja, az 1603 m magas Sněžka. Morvaország, az ország keleti része szintén dombos. Főleg a Morava folyó vezeti le, de itt található az Odera (csehül: Odra) forrása is.

Csehországból három különböző tengerbe folyik a víz: az Északi-, a Balti- és a Fekete-tengerbe. Csehország bérli a Moldauhafent is, egy 30 000 négyzetméteres területet a hamburgi dokkok közepén, amelyet a versailles-i szerződés 363. cikke alapján Csehszlovákia kapott, hogy a szárazföldi országnak legyen egy olyan helye, ahol a folyón lefelé szállított árukat átrakhatják a tengerjáró hajókra. A terület 2028-ban visszakerül Németországhoz.

A Cseh Köztársaság fejlett, magas jövedelmű, exportorientált, szolgáltatásokra, gyártásra és innovációra épülő szociális piacgazdasággal rendelkezik, amely fenntartja a jóléti államot és az európai szociális modellt. Csehország az Európai Unió tagjaként részt vesz az európai egységes piacon, így az Európai Unió gazdaságának része, de az euró helyett saját valutáját, a cseh koronát használja. Az egy főre jutó GDP-je az uniós átlag 91%-át teszi ki, és tagja az OECD-nek. A monetáris politikát a Cseh Nemzeti Bank irányítja, amelynek függetlenségét az alkotmány garantálja. Az ENSZ egyenlőtlenséggel kiigazított emberi fejlettségi rangsorában Csehország a 12., a Világbank humántőke-indexében pedig a 24. helyen áll. A The Guardian “Európa egyik legvirágzóbb gazdaságaként” jellemezte.

2018-ban a Cseh Köztársaság legnagyobb vállalatai árbevételük alapján a következők voltak: Közép-Európa egyik autógyártója, a Škoda Auto, a ČEZ Group közüzemi vállalat, az Agrofert konglomerátum, az EPH energiakereskedelmi vállalat, az Unipetrol olajfeldolgozó vállalat, a Foxconn CZ elektronikai gyártó és a Moravia Steel acélgyártó. A cseh közlekedési vállalatok közé tartoznak még: (villamosok, trolibuszok, metró), Tatra (nehéz teherautók, a világ második legrégebbi autógyártója), Avia (közepes teherautók), Karosa és SOR Libchavy (autóbuszok), Aero Vodochody (katonai repülőgépek), Let Kunovice (polgári repülőgépek), Zetor (traktorok), Jawa Moto (motorkerékpárok) és Čezeta (elektromos robogók).