Áruszállítás Székesfehérvár

  • Post author:
  • Post category:Cikk

Áruszállítás Székesfehérvár

Áruszállítás akár országos szinten 

Áruszállítás székesfehérvár

Áruszállításra van szüksége? Ne keressen tovább, bízza profikra! Amennyiben vásárolt egy üzletben egy terméket, legyen az akár hűtő, franciaágy, szekrénysor, nagyobb televízió, bízza cégünkre a szállítását! Lakossági áruszállítás mellett vállaljuk cégek rendeléseinek kiszállítását is, ilyen együttműködő partnerünk például a Matrac Kuckó Székesfehérváron, minden megrendelt matracot cégünk szállít házhoz. 

Több éves tapasztalattal rendelkező profik vagyunk, minden megbízást a lehető legnagyobb profizmussal kezelünk, mindezt kiváló ár/érték arányban! 

Amennyiben áruszállításra van szüksége, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, akár telefonon vagy e-mailben. A megkeresés után rövid időn belül elkészítjük az árajánlatot és egyeztetjük a szállítás időpontját. 

Áruszállítás cégek részére

Sajnos a hagyományos futárszolgálatok nem szállítják ki a nagyobb termékeket, így két választási lehetősége van:

  1. Legalább két szállítós kollégát felvesz, illetve vásárol a célra egy megfelelő járművet. Mondanunk sem kell, hogy ezek hatalmas költséggel járnak.
  2. Megbíz egy professzionális, kedvező áron dolgozó céget, akik rövid időn belül, kedvező áron, sérülésmentesen leszállítják a terméket a vásárló részére.

Amennyiben lakossági vagy céges áruszállításra volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Irányadó árlistánkat ide kattintva megtekintheti.

Az elérhetőségeinket ide kattintva megtekintheti.

Bővebben rólunk ide kattintva olvashat.

 

Kiemelt partnerünk az AliBútor.hu. Amennyiben kedvező áron, gyors szállítással, minőségi bútort szeretne, keresse fel az AliBútor.hu webáruházat, és válogasson 5.000. termék közül.