Költöztetés Svájcból Magyarországra

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Svájcból, vagy éppen Svájcba költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/416-3957

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Svájcból Magyarországra

Költöztetés Svájc

Költöztetés Magyarországról Svájcba

Költöztetés Svájcból

Fuvarozás Svájcból Magyarországra

Fuvarozás Svájc

Fuvarozás Magyarországról Svájcba

Fuvarozás Svájcból

Áruszállítás Svájcból Magyarországra

Áruszállítás Svájc

Áruszállítás Magyarországról Svájcba

Áruszállítás Svájcból

Költöztetés Svájc

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Svájcba

Lehet az Genf, Bern, vagy akár Zürich, cégünk egész Svájc területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Svájcról

Svájc, hivatalosan Svájci Államszövetség, egy tengerparttal nem rendelkező ország Nyugat-, Közép- és Dél-Európa találkozásánál. 26 kantonból álló szövetségi köztársaság, a szövetségi hatóságok székhelye Bernben található. Svájcot délen Olaszország, nyugaton Franciaország, északon Németország, keleten Ausztria és Liechtenstein határolja. Földrajzilag a Svájci-fennsík, az Alpok és a Jura között oszlik meg, területe 41 285 km2 , szárazföldi területe pedig 39 997 km2 . Bár a terület nagyobb részét az Alpok foglalják el, a mintegy 8,5 milliós svájci lakosság többnyire a fennsíkon koncentrálódik, ahol a legnagyobb városok és gazdasági központok találhatók, köztük Zürich, Genf, Bázel és Lausanne. Ezekben a városokban található számos nemzetközi szervezet irodája, például a WTO, a WHO, az ILO, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság székhelye, a FIFA központja, az ENSZ második legnagyobb irodája, valamint a Nemzetközi Fizetések Bankjának főépülete. Svájc főbb nemzetközi repülőterei is ezekben a városokban találhatók.

Svájc stabil, virágzó és csúcstechnológiát alkalmazó gazdasággal rendelkezik, és nagy vagyonnal rendelkezik, több rangsorban is a világ leggazdagabb egy főre jutó országaként szerepel. Az országot a világ egyik legkevésbé korrupt országaként tartják számon, míg bankszektorát a „világ egyik legkorruptabb országának” minősítették. Nominális GDP alapján a világ huszadik legnagyobb gazdasága, vásárlóerő-paritáson számolva pedig a harmincnyolcadik legnagyobb. A tizenhetedik legnagyobb exportőr. Zürichet és Genfet globális városoknak tekintik, az alfa, illetve a béta rangsorban. Bázel a svájci gyógyszeripar fővárosa. Világszínvonalú vállalatai, a Novartis és a Roche, valamint számos más szereplője révén a világ egyik legfontosabb központja az élettudományi iparnak.

A 2010-es gazdasági szabadság indexében Svájc a legmagasabb európai minősítéssel rendelkezik, miközben a közszolgáltatások révén nagyfokú lefedettséget biztosít. Az egy főre jutó nominális GDP magasabb, mint a nagyobb nyugat- és közép-európai gazdaságoké és Japáné. A vásárlóerővel kiigazított egy főre jutó GDP tekintetében Svájc 2018-ban a Világbank szerint az 5., az IMF szerint 2020-ban a 9., a CIA World Factbook szerint 2017-ben pedig a 11. helyen állt a világon.