Költöztetés Franciaországból Magyarországra

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Franciaországból, vagy éppen Franciaországba költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/534-5855

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Franciaországból Magyarországra

Költöztetés Franciaország

Költöztetés Magyarországról Franciaországba

Költöztetés Franciaországból

Fuvarozás Franciaországból Magyarországra

Fuvarozás Franciaország

Fuvarozás Magyarországról Franciaországba

Fuvarozás Franciaországból

Áruszállítás Franciaországból Magyarországra

Áruszállítás Franciaország

Áruszállítás Magyarországról Franciaországba

Áruszállítás Franciaországból

Költöztetés Franciaország

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Franciaországba

Lehet az Marseille, Lyon, vagy akár Párizs, cégünk egész Franciaország területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Franciaországról

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, egy transzkontinentális ország, amely Nyugat-Európát, valamint az amerikai kontinensen, az Atlanti-, a Csendes- és az Indiai-óceánon található tengerentúli régiókat és területeket foglalja magában. Az összes területével együtt Franciaországnak tizenkét időzónája van, ami a legtöbb időzóna az összes ország közül. Nagyvárosi területe a Rajnától az Atlanti-óceánig, a Földközi-tengertől a La Manche-csatornáig és az Északi-tengerig terjed; a tengerentúli területek közé tartozik a dél-amerikai Francia Guyana, az észak-atlanti Saint Pierre és Miquelon, a francia Nyugat-Indiákok, valamint számos óceániai és indiai-óceáni sziget. Számos part menti területének köszönhetően Franciaország rendelkezik a világ legnagyobb kizárólagos gazdasági övezetével. Franciaország Európában Belgiummal, Luxemburggal, Németországgal, Svájccal, Monacóval, Olaszországgal, Andorrával és Spanyolországgal, Amerikában pedig Hollandiával, Suriname-mal és Brazíliával határos. Tizennyolc szerves régiója (ebből öt tengerentúli) összesen 643 801 km2 (248 573 négyzetmérföld) területet és több mint 67 millió embert foglal magában (2021 májusában). Franciaország egységes félelnöki köztársaság, fővárosa Párizs, az ország legnagyobb városa, valamint fő kulturális és kereskedelmi központja; további jelentős városi területek: Lyon, Marseille, Toulouse, Bordeaux, Lille és Nizza.

Franciaország vegyes gazdasága jelentős állami szerepvállalással, sokféle ágazattal, képzett munkaerővel és magas innovációs színvonallal jellemezhető. A hét vezető ipari ország csoportjának tagja és gazdasági nagyhatalom. A francia gazdaság nagyjából két évszázada folyamatosan a világ tíz legnagyobb gazdasága között van; jelenleg a vásárlóerő-paritás alapján a világ kilencedik legnagyobb gazdasága, a nominális GDP alapján a hetedik legnagyobb, és mindkét mérőszám alapján a második legnagyobb az EU-ban.

A francia gazdaság rendkívül diverzifikált, bár a szolgáltatások dominálnak, amelyek a munkaerő és a GDP kétharmadát teszik ki. Az ipari szektor a GDP ötödét és a foglalkoztatottak hasonló arányát adja; Franciaország a harmadik legnagyobb feldolgozóipari ország Európában, Németország és Olaszország mögött. A GDP kevesebb mint 2 százalékát termeli az elsődleges ágazat, azaz a mezőgazdaság; Franciaország azonban a világ egyik legértékesebb mezőgazdasági ágazatával rendelkezik, és az Európai Unió élén áll a mezőgazdasági termelésben.