Költöztetés Ausztriából Magyarországra

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Ausztriából, vagy éppen Ausztriába költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/534-5855

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Ausztriából Magyarországra

Költöztetés Ausztra

Költöztetés Magyarországról Ausztriába

Költöztetés Ausztriából

Fuvarozás Ausztriából Magyarországra

Fuvarozás Ausztria

Fuvarozás Magyarországról Ausztriába

Fuvarozás Ausztriából

Áruszállítás Ausztriából Magyarországra

Áruszállítás Ausztria

Áruszállítás Magyarországról Ausztriába

Áruszállítás Ausztriából

Költöztetés Ausztria

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Ausztriába

Lehet az Bécs, Linz, vagy akár Graz, cégünk egész Ausztria területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Ausztriáról

Az ország keleti részén, a Duna partján fekvő osztrák főváros a fenséges építészet mellett rengeteg nyugodt zöld területet és rengeteg hangulatos kávézót és éttermet kínál. Mindezek mellett számos lehetőség kínálkozik a német nyelvtanulásra, és azok a külföldiek, akik igyekeznek elsajátítani a helyi nyelvet, minden bizonnyal javíthatják karrierlehetőségeiket. A város kulturálisan és történelmileg gazdag látnivalói mellett egész évben rengeteg izgalmas eseményt tartogat, amelyeken érdemes részt venni.

Egyre több külföldi költözik Bécsbe, hogy élvezze Európa egyik legszebb és kulturálisan legpezsgőbb városát. Az ország keleti részén, a Duna partján fekvő osztrák főváros a fenséges építészetet ötvözi a nyugodt zöldterületekkel és a sok hangulatos kávézóval és étkezdével. Bécs ad otthont a híres Állami Operaháznak, számos művészeti galériának, múzeumnak és egyéb kulturális látnivalónak – mindezek a Bécs festői utcáin és negyedeiben kanyargó kerékpárutakon keresztül érhetők el. A nyelv – ellentétben azzal, amit gondolnánk – nem jelent leküzdhetetlen akadályt. A bécsiek nagyon jól beszélnek angolul, és úgy tűnik, élvezik, hogy a külföldiekkel gyakorolhatják tudásukat. Ennek ellenére számos lehetőség van a német nyelv tanulására, és azok a külföldi állampolgárok, akik tesznek némi erőfeszítést a helyi nyelv elsajátítására, minden bizonnyal javítják a karrierlehetőségeiket. Bécsben megfelelő szállást találni nem könnyű feladat. A lakhatás általában meglehetősen drága, és az ingatlanpiacon való eligazodás néha frusztráló lehet. Ezért a legtöbb külföldi ingatlanügynököt bíz meg a lakáskereséssel. Pozitívum, hogy a város jól megközelíthető, és Bécsben könnyű közlekedni. A kiterjedt vonat-, villamos- és buszrendszer lehetővé teszi, hogy a külföldiek minimális idő alatt bejárják Bécset. A közlekedés menetrendszerű és sok más városhoz képest olcsó. A gyerekekkel Bécsbe költöző külföldiek örömmel fogják tudni, hogy az oktatás színvonala egész Ausztriában kiváló. A főváros számos jó hírű nemzetközi iskolával büszkélkedhet, amelyek a világ minden tájáról különböző tanterveket kínálnak. Akár egyedül, akár családostul költöznek, a Bécsbe költöző expatriánsok sosem fognak hiányt szenvedni a látnivalókban és a tennivalókban. A város kulturálisan és történelmileg gazdag látnivalói mellett egész évben rengeteg izgalmas eseményt tartogat, amelyeken érdemes részt venni.