Költöztetés Szlovákiából Magyarországra

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Szlovákiából, vagy éppen Szlovákiába költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/534-5855

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Szlovákiából Magyarországra

Költöztetés Szlovákia

Költöztetés Magyarországról Szlovákiába

Költöztetés Szlovákia

Fuvarozás Szlovákiából Magyarországra

Fuvarozás Szlovákia

Fuvarozás Magyarországról Szlovákiába

Fuvarozás Szlovákiából

Áruszállítás Szlovákiából Magyarországra

Áruszállítás Szlovákia

Áruszállítás Magyarországról Szlovákiába

Áruszállítás Szlovákiából

Költöztetés Szlovákia

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Szlovákiába

Lehet az Pozsony, Kassa, vagy akár Eperjes, cégünk egész Szlovákia területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Szlovákiáról

Szlovákia az északi szélesség 47° és 50°, valamint a keleti hosszúság 16° és 23° között fekszik. A szlovák táj elsősorban hegyvidéki jellegéről nevezetes, az ország északi felén nagyrészt a Kárpátok húzódnak. E hegyvonulatok közé tartoznak a Fátra-Tátra-vidék (beleértve a Tátrát, a Nagy-Fátrát és a Kis-Fátrát), a Szlovák Érchegység, a Szlovák Középhegység vagy Beszkidek magas csúcsai. A legnagyobb alföld a termékeny Duna-alföld délnyugaton, amelyet a Kelet-szlovákiai Alföld követ délkeleten. Szlovákia szárazföldi területének 41%-át erdők borítják.

A szlovák gazdaság fejlett, magas jövedelmű gazdaság, az egy főre jutó GDP 2018-ban az Európai Unió átlagának 78%-át érte el. Az országnak nehézséget okoz a jólét és a foglalkoztatás regionális egyenlőtlenségeinek kezelése. Az egy főre jutó GDP az uniós átlag 188%-a között mozog Pozsonyban és 54%-a között Kelet-Szlovákiában. Bár a regionális jövedelmi egyenlőtlenségek magasak, a polgárok 90%-ának van saját otthona.

A Nemzetközi Valutaalap 2021-ben Szlovákiát a világ 45. leggazdagabb országaként rangsorolta (195 ország és terület közül), az egy főre jutó GDP vásárlóerő-paritáson számolva 34 815 dollár volt. Az országot korábban a “tátrai tigrisnek” nevezték. Szlovákia sikeresen átalakult a központi tervgazdaságból piacvezérelt gazdasággá. A jelentős privatizációk befejeződtek, a bankszektor szinte teljesen magánkézben van, és a külföldi befektetések száma megnőtt.

A mindössze 5 millió lakosú Szlovákia 2021-től a világ 61. legnagyobb gazdasága (213 ország és terület közül). A szlovák gazdaság Európa egyik leggyorsabban növekvő gazdasága, az eurózónában pedig a 3. leggyorsabban növekvő (2017). 2007-ben, 2008-ban és 2010-ben (10,5%-os, 6%-os és 4%-os GDP-növekedéssel, visszamenőleg). 2016-ban a szlovák export több mint 86%-a az Európai Unióba irányult, a szlovák import több mint 50%-a pedig az Európai Unió más tagállamaiból származott.

Az államadósság GDP-hez viszonyított aránya Szlovákiában 2018 végére elérte a 49,4%-ot, ami jóval az OECD-átlag alatt van.