Költöztetés Olaszországból Magyarországra

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Olaszországból, vagy éppen Olaszországba költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/534-5855

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Olaszországból Magyarországra

Költöztetés Olaszország

Költöztetés Magyarországról Olaszországba

Költöztetés Olaszországból

Fuvarozás Olaszországból Magyarországra

Fuvarozás Olaszország

Fuvarozás Magyarországról Olaszországba

Fuvarozás Olaszországból

Áruszállítás Olaszországból Magyarországra

Áruszállítás Olaszország

Áruszállítás Magyarországról Olaszországba

Áruszállítás Olaszországból

Költöztetés Olaszország

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Olaszországba

Lehet az Milánó, Róma, vagy akár Bologna, cégünk egész Olaszország területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Olaszországról

Olaszország, amelynek területe nagyrészt egybeesik az azonos nevű földrajzi régióval, Dél-Európában található, és Nyugat-Európa részének is tekinthető, az északi szélesség 35° és 47°, valamint a keleti hosszúság 6° és 19° között. Északon Olaszország Franciaországgal, Svájccal, Ausztriával és Szlovéniával határos, és nagyjából az Alpok vízválasztója határolja, amely a Pó-síkságot és a Velencei-síkságot zárja körül. Délen a teljes Olasz-félsziget és a két földközi-tengeri sziget, Szicília és Szardínia (a Földközi-tenger két legnagyobb szigete), valamint számos kisebb sziget alkotja. San Marino és Vatikánváros szuverén államai Olaszországon belüli enklávék, míg Campione d’Italia egy olasz exklávé Svájcban.

Olaszország területének több mint 35%-a hegyvidék. Az Appenninek hegység alkotja a félsziget gerincét, az Alpok pedig az északi határ nagy részét, ahol Olaszország legmagasabb pontja a Mont Blanc (Monte Bianco) (4810 m) található. Olaszország további világszerte ismert hegyei közé tartozik a Matterhorn (Monte Cervino), a Monte Rosa, a Gran Paradiso a nyugati Alpokban, valamint a Bernina, a Stelvio és a Dolomitok a keleti oldalon.

Olaszország jelentős fejlett kapitalista vegyes gazdasággal rendelkezik, az eurózóna harmadik legnagyobbja és a világ nyolcadik legnagyobbja. A G7, az euróövezet és az OECD alapító tagja, a világ egyik legiparosodottabb nemzetének számít, és a világkereskedelem és a világ exportjának egyik vezető országa. Magasan fejlett ország, 2005-ben a világon a 8. legmagasabb életminőséggel és a 26. humán fejlettségi indexszel rendelkezett. Az ország híres kreatív és innovatív vállalkozásáról, nagy és versenyképes mezőgazdasági ágazatáról (a világ legnagyobb bortermelésével), valamint befolyásos és magas színvonalú autó-, gép-, élelmiszer-, formatervező- és divatiparáról.

Olaszország a világ hatodik legnagyobb feldolgozóipari országa, amelyet a hasonló méretű gazdaságokhoz képest kisebb számú globális multinacionális vállalat, valamint számos dinamikus kis- és középvállalkozás jellemez, amelyek köztudottan számos ipari körzetben csoportosulnak, és amelyek az olasz ipar gerincét alkotják. Ez egy olyan feldolgozóipart eredményezett, amely gyakran a hiánypótló és luxustermékek exportjára összpontosít, amely ha egyfelől kevésbé is képes a mennyiségi versenyre, másfelől viszont az alacsonyabb munkaerőköltségeken alapuló, magasabb minőségű termékekkel jobban képes szembeszállni a Kínából és más feltörekvő ázsiai gazdaságokból érkező versennyel. Olaszország 2019-ben a világ tizedik legnagyobb exportőre volt, legszorosabb kereskedelmi kapcsolatai az Európai Unió többi országával vannak. Legnagyobb exportpartnerei 2019-ben Németország (12%), Franciaország (11%) és az Egyesült Államok (10%) voltak.

Milánó globális pénzügyi központ és a világ divatfővárosa.
Az autóipar az olasz feldolgozóipar jelentős részét képezi, 2015-ben több mint 144 000 céggel és közel 485 000 foglalkoztatottal, és 8,5%-kal járul hozzá az olasz GDP-hez. A Fiat Chrysler Automobiles vagy FCA jelenleg a világ hetedik legnagyobb autógyártója. Az országban elismert termékek széles skálájával büszkélkedhet, a kompakt városi autóktól az olyan luxus szuperautókig, mint a Maserati, a Lamborghini és a Ferrari. A Banca Monte dei Paschi di Siena a világ legrégebbi vagy második legrégebbi folyamatosan működő bankja, a meghatározástól függően, és a negyedik legnagyobb olasz kereskedelmi és lakossági bank. Olaszországban erős a szövetkezeti szektor, az EU-ban a lakosság legnagyobb hányada (4,5%) dolgozik szövetkezetben.