Költöztetés Horvátország Magyarországra

Nemzetközi költöztetés Európán belül

Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi fuvarozás

Bútorok össze -és szétszerelése

Nemzetközi áruszállítás

Horvátországból, vagy éppen Horvátországba költözne?

árajánlatkérés

Telefon

0670/534-5855

E-mail

info@villamfuvar.hu

Gyors árajánlatkérés, precíz munka professzionális szakemberek által, kedvező áron.

árajánlat kérés menete

 1. Ön árajánlatot kér valamely szolgáltatásunkra e-mailen, vagy telefonon keresztül
 2. Kollégánk felteszi Önnek a szükséges kérdéseket az árajánlat kiszámításához(mely szolgáltatás, honnan hova, hány bútor, hány doboz stb.)
 3. Rövid időn belül visszahívjuk Önt az általunk kalkulált árajánlattal
 4. Munka elvégzése

Ügyfeleink véleménye

Tekintse meg HomeRun platformon szerzett, ellenőrzött valós értékeléseinket.
0 +
Ellenőrzött megbízás
0 +
Ellenőrzött értékelés
0 %
Elégedettség

árajánlatkérés űrlap

milyen információkra van szükségünk?

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árajánlatot tudjuk nyújtani Önnek, a lehető legtöbb információra van szükségünk az alábbi kérdésekben:

 • Mely szolgáltatásunkra volna szüksége? 
 • Mit volna szükséges szállítani?
 • A szállítandó termékek, bútorok jellege(pl. kanapé, mosógép, televízió, ágy, szekrény), ezen felül pedig a nagyobb bútorok kb. méretére van szükségünk
 • Szállítandó dobozok kb. mérete, illetve kb. mennyisége
 • Csak sofőrt autóval szeretne, vagy szüksége van rakodó munkásokra is?
 • Milyen időpontban szükséges?
 • Honnan-hova?
 • Hányadikról, hányadik emeletre, illetve lift elérhető?

Amennyiben bizonyos információk hiányoznak, úgy is kalkulálunk Önnek egy árajánlatot korábbi tapasztalatainkra támaszkodva.

nemzetközi költöztetés

Cégünk vállal költöztetést, fuvarozást, áruszállítást Magyarország, illetve Európán belüli területeken. 

Költöztetés Horvátországból Magyarországra

Költöztetés Horvátország

Költöztetés Magyarországról Horvátországba

Költöztetés Horvátországból

Fuvarozás Horvátországból Magyarországra

Fuvarozás Horvátország

Fuvarozás Magyarországról Horvátországba

Fuvarozás Horvátországból

Áruszállítás Horvátországból Magyarországra

Áruszállítás Horvátország

Áruszállítás Magyarországról Horvátországba

Áruszállítás Horvátországból

Költöztetés Horvátország

Cégünk több éves itthoni és nemzetközi költöztetés tapasztalatának köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a szállítandó bútorokat a lehető legjobb szakemberekre bízza. Természetesen garanciát vállalunk a költöztetendő bútorokra, de fontos megjegyeznünk, hogy itt is vannak kivételek, mint például már egy eleve instabil, sérült bútor sértetlen eljuttatását nem tudjuk garantálni, ha már az úton való rázkódástól is szétesik, de nyilván ez magától értetődő. 

Költöztetés Horvátország

Lehet az Zágráb, Zára, vagy akár Split, cégünk egész Horvátország területén vállalja a költöztetést bármely más Európai országból, mindezt kedvező áron, profi csapattal, és felszereléssel. 

Horvátországról

Horvátország Közép- és Délkelet-Európában, az Adriai-tenger partján fekszik. Északkeleten Magyarországgal, keleten Szerbiával, délkeleten Bosznia-Hercegovinával és Montenegróval, északnyugaton pedig Szlovéniával határos. Többnyire az északi szélesség 42° és 47°, valamint a keleti hosszúság 13° és 20° között fekszik. A Dubrovnikot körülvevő terület egy része a legdélebbi délen gyakorlatilag exklávé, amelyet a szárazföld többi részéhez felségvizek kötnek, de szárazföldön egy rövid, Bosznia-Hercegovinához tartozó, Neum környéki parti sáv választja el. A Pelješac híd, amelyet a tervek szerint 2022-ben nyitnak meg, összeköti majd az exklávét a horvát szárazfölddel.

Horvátország magas jövedelmű gazdasággal rendelkezik. A Nemzetközi Valutaalap adatai szerint a horvát nominális GDP 2018-ra 60,688 milliárd dollár, azaz 14 816 dollár/fő, míg a vásárlóerő-paritásos GDP 107,406 milliárd dollár, azaz 26 221 dollár/fő. Az Eurostat adatai szerint a horvát egy főre jutó GDP vásárlóerő-paritáson számolva 2019-ben az uniós átlag 65%-át tette ki.

A horvát szolgáltatási szektorban a turizmus dominál, és a horvát GDP akár 20%-át is kiteszi. A turisztikai ágazat bevételei 2019-ben 10,5 milliárd euróra becsülték. Pozitív hatásai a horvát gazdaságon keresztül érezhetőek a kiskereskedelemben megfigyelhető megnövekedett üzleti volumen, a feldolgozóipari megrendelések és a nyári szezonális foglalkoztatás tekintetében. Az ágazat exporttevékenységet folytat, mivel jelentősen csökkenti az ország külkereskedelmi egyensúlyhiányát. A horvát függetlenségi háború vége óta az idegenforgalmi ágazat gyorsan növekedett, a turisták számának négyszeresét regisztrálta, és évente több mint 11 millió turistát fogad. A legtöbb turista Németországból, Szlovéniából, Ausztriából, Olaszországból és Lengyelországból, valamint magából Horvátországból érkezik. A horvátországi turisták tartózkodási ideje 2019-ben átlagosan 4,7 nap volt.